Instagram

Uppmärksamma mobbning!

Vad är mobbning? Vilka lagar finns det om kränkningar? Vilka positiva och negativa konsekvenser ger mobbning och utanförskap? Hur känns det att vara utsatt? Är det frågor som ni inte berört eller pratat om särskilt mycket, och behöver mer input i? Då är den här föreläsningen någonting för er.

Det här är en lättsam, men allvarlig, föreläsning med mycket igenkänning och ny information samt nya perspektiv. Vet du verkligen hur det är att vara utsatt för mobbning, och vad begreppet innebär?

Lär dig allt om ämnet och få mer information som kan vara hjälpsam i situationer där mobbning förekommer.

I samband med mitt första boksläpp, Att vara en hackkyckling - handboken för dig som är utsatt för mobbning, kan du boka mig som föreläsare. Jag pratar om mobbning och hur det är ett växande problem, hur vi kan motverka det och vad som händer när någon utsätts för mobbning.

Syfte
Att vägleda, informera och ge tankeväckande frågeställningar - samt konkreta tips och råd. Visa hur man genom större medvetenhet kan förebygga mobbning, och hantera det. Att också förklara hur olika grupper och personprofiler kan agera, och tillsammans få större framgång.

Innehåll
* Mobbning, vad är det?
* Varför mobbar man?
* Att vara en hackkyckling - hur det känns att vara utsatt
* Att hantera mobbare och få stöd
* Få bättre självförtroende- och självkänsla
* Mobbningens konsekvenser
* Inspireras: kändisarna som mobbades och lyckades i karriären

Övrigt
Föreläsningen kan genomföras på 1-3 timmar. Föreläsningens konkreta agenda kommer att anpassas efter dina eller er verksamhets behov och hur många timmar vi gemensamt har till förfogande när vi möts.

Före, eller efter, föreläsningen finns det också möjlighet för publiken att ställa frågor. Till föreläsningen kommer ni också få informationsblad om min bok, var den finns att köpa och hur man på bästa sätt kommer i kontakt med mig om man känner sig mobbad, och behöver stöd. Om signering önskas kan det även ordnas.

Pris
Föreläsningen, oavsett längd, kostar 10. 000 kr exkl. moms. Eventuella resekostnader kan tillkomma. För att boka mig maila: bok@malinengelbrektsson.com